top of page
Park met bomen

Vacature Psychotherapeut

Psychotherapeut/regiebehandelaar

Betrokken collega gezocht

GGZ IJssel-Berkel werkt samen met zelfstandig ondernemers in een collectief om vanuit een gemeenschappelijk gedragen visie ons voor de beste zorg in te zetten. Wegens uitbreiding van onze dienstverlening in 2024, zijn wij op zoek naar een betrokken en (bijzonder) leuke collega die hoogwaardige zorg wil geven aan cliënten van GGZ IJssel-Berkel.

Word deel van een gepassioneerd team dat gelooft in krachtige, persoonlijke verhalen en de helende werking van een geïntegreerde benadering.

Je maakt deel uit van een klein multidisciplinair team van zorgprofessionals die leefstijl een belangrijke rol toedichten. Je bent zelfstandig, maar werkt inhoudelijk samen met collega's binnen het team om optimale zorg aan onze cliënten te bieden. 

Functie-inhoud:

 • Afnemen intake en maken van probleemanalyse en indicatiestelling;

 • Stellen van diagnose aan de hand van gesprekken, observaties en diagnostiek;

 • Opstellen, uitvoeren en nabespreken van behandelplannen;

 • Uitvoeren van evidence-based behandelingen aan individuen en systemen en werken vanuit verschillende psychotherapeutische referentiekaders;

 • Overleggen en samenwerken met andere disciplines ten aanzien van de beste behandeling voor de cliënt;

 • Deelname aan multidisciplinaire cliëntbesprekingen.

  

Functie-eisen:

 • Je bent geregistreerd Psychotherapeut volgens de wet BIG;

 • Je hebt recente en relevante werkervaring en je bent goed diagnostisch onderlegd. Je hebt oog voor en kennis van dynamieken binnen therapeutische relaties;

 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en met werken volgens een integraal behandelkader met een belangrijke rol voor leefstijl;

 • Je hebt helder voor ogen wat je sterke kanten zijn en welke setting hierbij aansluit. Je bent niet meer op doorreis, maar zoekt die plek om aan te komen.

 • Registratie als schematherapeut en EMDR-therapeut is een pré.

 • Je bent op de hoogte van en werkt volgens de ggz richtlijnen; 

 • Je kan goed zelfstandig werken en neemt initiatief tot samenwerking waar nodig;

 • Je bent flexibel, je staat open voor veranderingen en je bent pro-actief om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren;

 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;

 • Je bent betrokken, betrouwbaar, open, warm en kan ook direct en duidelijk zijn en hebt bij voorkeur humor.

 

Werken binnen GGZ IJssel-Berkel

Wij vinden het belangrijk dat je autonoom kunt werken op de manier die jij prettig vindt, je achter de visie van GGZ IJssel-Berkel staat én je thuis voelt binnen onze praktijk. Onze behandelingen zijn evidence- en practise based met een belangrijke rol voor leefstijl. We zijn transparant over de zorg die we leveren en proberen continu de kwaliteit te verbeteren. De cliënt staat in het proces centraal en is naast cliënt onze gast. De sfeer die we willen neerzetten is: professioneel, inspirerend, open, warm en ontspannen.

De uren die je wilt werken zijn in overleg. Wij maken zeer aantrekkelijke financiële afspraken, Daarnaast kun je gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten als wachtruimte, keuken en groepsruimten. Je krijgt een professionele en sfeervolle, ruime praktijkkamer toegewezen, waarbij wij de kosten voor de basisinrichting voor onze rekening nemen en jij je praktijkruimte naar eigen inzicht verder in kunt delen. In het naastgelegen bos zijn diverse mogelijkheden voor lunchwandelen of een rondje hardlopen, waarbij je na afloop gebruik kunt maken van een douche.

Jouw toekomst bij GGZ IJssel-Berkel

Wij begrijpen dat een therapeut meer is dan alleen zijn of haar professionele vaardigheden. Bij GGZ IJssel-Berkel word je gewaardeerd voor wie je bent en wat je bijdraagt aan ons collectief en aan de levens van onze cliënten. Ben je klaar om een cruciale rol te spelen in een organisatie die streeft naar vernieuwing en hoogwaardige zorg ? Dan is GGZ IJssel-Berkel jouw bestemming.

Neem de Stap

Ontdek meer over deze unieke kans en word onderdeel van ons inspirerende team. Bezoek onze website www.ggzijsselberkel.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Erik van Zalk via telefoonnummer 06-22571210 voor een verhelderend gesprek over jouw toekomst bij ons.

bottom of page