top of page
Seagulls

Contractvrije psychologen

Maatwerk, kwaliteit en bescherming van persoonsgegevens.

GGZ IJssel-Berkel staat voor kwaliteit. We willen u het beste geven wat we hebben en die behandeling bieden die aansluit op uw hulpvraag. We vinden het belangrijk dat we betrouwbaar voor u kunnen zijn en dat u ervan verzekerd kunt zijn dat uw persoonlijke gegevens alleen bij ons bekend zijn. Wij hebben ons met ons vak gecommitteerd aan een 'leven lang leren'. We houden ons op de hoogte van actuele inzichten. Wetenschappelijke inzichten houden we bij, we volgen nascholingen en verdiepingen en besteden veel zorg en tijd aan onze behandelingen en aan professionalisering. Onze behandelingen zijn hierdoor van hoge kwaliteit. Een kenmerk van onze dienstverlening. U wordt gezien en met aandacht behandeld.

We zijn deskundig, hartelijk, betrokken en scherp waar nodig. We staan naast u en lopen met u mee, wijzen u op het gebied dat voor u ligt. We zien u als uniek individu en staan dan ook in voor maatwerk. Naast psychologische kennis en de inzet van psychotherapie, betrekken wij voeding, ontspanning en beweging in onze begeleiding. Deze multimethodische insteek maakt verandering daadwerkelijk mogelijk en kansrijk om blijvend te zijn.

Onze communicatie is helder en we zijn transparant over onze ideeën, werkwijze én uw behandelplan. We geloven in samenwerking, zien u als cliënt in plaats van patiënt en zijn positief, toegewijd en steunend. 

Om op deze manier te kunnen werken, hebben wij geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. We zouden ons dan moeten houden aan de eisen die zij stellen, onze behandeling beperken en veelal uitvoeren volgens protocollen. Veel van de voor u bedoelde tijd zou opgaan aan administratieve handelingen. Daarbij zouden wij verplicht zijn gegevens over u te delen en vast te leggen in digitale systemen. U zou altijd een diagnose krijgen die eveneens wordt geregistreerd. 

Dit alles gaat in tegen onze waarden zoals omschreven in bovenstaande, waardoor we besloten hebben onze vrijheid en uw goede zorg te behouden.

​​

Volledige vergoeding vanuit restitutiepolis.

Facturen ontvangt u van ons en worden vergoed door de zorgverzekeraars indien u een restitutiepolis hebt afgesloten. De restitutiepolis is bij de meeste verzekeraars enkele euro’s per maand duurder dan de naturapolis. Deze polis biedt volledige vergoeding ongeacht naar welke psycholoog (al dan niet gecontracteerd) u gaat. Meer informatie en een overzicht van zorgverzekeraars die een restitutiepolis hebben zodat u de polis desgewenst kunt wijzigen: https://contractvrijepsycholoog.nl/contracten/.

Welk percentage van uw kosten vergoed wordt is te vinden in dit document.

Onze tariefstelling is gebaseerd op hoogwaardige behandeling en doet hiermee recht aan de zorg en investering die we een ander mens graag willen geven en die u mag verwachten. 

Meer informatie over vergoedingen vind u hier.

bottom of page