top of page
Bos

Locatie en duurzaamheid

Locatie en ligging

De ligging van GGZ IJssel-Berkel is werkelijk prachtig. Wij hebben dan ook ruim de tijd genomen voor het zoeken naar een pand dat onze missie onderstreept. En deze ruimte nemen was de moeite waard. In een bosrijke en goed bereikbare omgeving vonden wij de plek die met haar mooie, groene omgeving, rust en ruimte uitstraalt en waar we zorg kunnen realiseren die u recht doet en waarbij u zich gezien en gehoord weet.

Bereikbaarheid

GGZ IJssel-Berkel beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid en we zijn goed bereikbaar en centraal gelegen voor de mensen uit regio Lochem, Zutphen en Deventer.

Duurzaamheid

Niet alleen geloven wij in een gezonde geest in een gezond lichaam, ook de omgeving en context dragen positief bij aan verandering. Dit bemerkt u al wanneer u ons pand nadert. Via een rustig landweggetje bereikt u onze praktijk. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in onze wachtruimte in een aangename ambiance waar bewust is gewerkt met kleuren en die is ingericht met natuurlijke materialen.


Het pand heeft energielabel A. Tevens worden verduurzamingsmaatregelen getroffen die de CO2 footprint verder omlaag brengen. Dit gebeurt onder andere door het plaatsen van zonnepanelen en een zonneboiler.

Onze bank: Triodos

NL68 TRIO 0379 2978 17 

Ten name van GGZ IJssel-Berkel

blad

Contactformulier

Broekstraat 5B
7217 SL, Harfsen
Nederland

06 -2257 1210

Thanks for submitting!

bottom of page