top of page
Park met bomen

Vacature Dramatherapeut

Dramatherapeut

Creatieve Dramatherapeut gezocht bij GGZ IJssel-Berkel

GGZ IJssel-Berkel werkt samen met zelfstandig ondernemers in een collectief om vanuit een gemeenschappelijk gedragen visie ons voor de beste zorg in te zetten. Wij breiden ons aanbod uit met dramatherapie. Daarvoor zoeken wij een enthousiaste en creatieve Dramatherapeut die voor twee dagen per week ons team wil versterken. Beschik jij over de kunst om via rollenspel, beweging en verbeelding onze cliënten te begeleiden op hun pad naar herstel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Word deel van een gepassioneerd team dat gelooft in krachtige, persoonlijke verhalen en de helende werking van een geïntegreerde benadering.

Jouw rol in ons team:

Als Dramatherapeut bij GGZ IJssel-Berkel word je een essentieel onderdeel van ons multidisciplinaire team. Je krijgt de kans om jouw expertise in te zetten en verder te ontwikkelen binnen een team van zorgprofessionals die leefstijl een belangrijke rol toe dichten. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines, zoals psychotherapeuten, onze psychomotorisch therapeut en schematherapeuten, om geïntegreerde zorg te bieden. 

Functievereisten:

 • Een afgeronde opleiding tot Dramatherapeut;

 • Registratie of bereidheid tot registratie in het kwaliteitsregister voor vaktherapeuten;

 • Ervaring met en/of kennis van Schematherapie is een pre;

 • Vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;

 • Sterke communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen;

 • Een creatieve en flexibele instelling waar het uitvoering geven aan behandelplannen betreft;;

 • Affiniteit met onze doelgroep en leefstijlgeneeskunde.
   

Wat wij bieden:

 • Een inspirerende werkomgeving binnen een professioneel en warm team;

 • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;

 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan een vernieuwend zorgaanbod;

 • Aantrekkelijke voorwaarden en flexibele werktijden;

 • Een ruime, sfeervolle praktijkkamer en gebruik van gemeenschappelijke faciliteiten;

 • Een omgeving die gezondheid en welzijn hoog in het vaandel draagt, met mogelijkheden voor buitenactiviteiten.
   

Werken binnen GGZ IJssel-Berkel

Wij vinden het belangrijk dat je autonoom kunt werken op de manier die jij prettig vindt, je achter de visie van GGZ IJssel-Berkel staat én je thuis voelt binnen onze praktijk. Onze behandelingen zijn evidence- en practise based met een belangrijke rol voor leefstijl. We zijn transparant over de zorg die we leveren en proberen continu de kwaliteit te verbeteren. De cliënt staat in het proces centraal en is naast cliënt onze gast. De sfeer die we willen neerzetten is: professioneel, inspirerend, open, warm en ontspannen.

De uren die je wilt werken zijn in overleg. Wij maken zeer aantrekkelijke financiële afspraken, Daarnaast kun je gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten als wachtruimte, keuken en groepsruimten. Je krijgt een professionele en sfeervolle, ruime praktijkkamer toegewezen, waarbij wij de kosten voor de basisinrichting voor onze rekening nemen en jij je praktijkruimte naar eigen inzicht verder in kunt delen. In het naastgelegen bos zijn diverse mogelijkheden voor lunchwandelen of een rondje hardlopen, waarbij je na afloop gebruik kunt maken van een douche.

Jouw toekomst bij GGZ IJssel-Berkel

Wij begrijpen dat een therapeut meer is dan alleen zijn of haar professionele vaardigheden. Bij GGZ IJssel-Berkel word je gewaardeerd voor wie je bent en wat je bijdraagt aan ons collectief en aan de levens van onze cliënten. Ben je klaar om een cruciale rol te spelen in een organisatie die streeft naar vernieuwing en hoogwaardige zorg ? Dan is GGZ IJssel-Berkel jouw bestemming.

Neem de Stap

Ontdek meer over deze unieke kans en word onderdeel van ons inspirerende team. Bezoek onze website www.ggzijsselberkel.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Erik van Zalk via telefoonnummer 06-22571210 voor een verhelderend gesprek over jouw toekomst bij ons.

Doe mee aan ons avontuur om zorg op een creatieve en persoonlijke manier vorm te geven. Wij kijken uit naar jouw unieke bijdrage aan GGZ IJssel-Berkel!

bottom of page