top of page
Deer in the Woods

Praktijkruimte(n) te huur

Aantrekkelijke praktijkruimte(n) te huur

Op een prachtige plek temidden van het  coulisselandschap en aan de rand van het bos ligt ons goed bereikbare, ruime pand waar cliënten in alle rust en ontspanning kunnen werken aan de doelen die zij zich gesteld hebben. Binnen deze locatie hebben wij diverse lichte ruimten beschikbaar voor verhuur.

Onze locatie beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid en is centraal gelegen voor cliënten in de regio Lochem, Zutphen en Deventer. Het pand beschikt over een receptie met keuken, toiletten, WIFI en een sfeervolle wachtruimte waar koffie, thee en water gedronken kan worden en uw cliënten zich welkom weten door de aangename inrichting.

Aanvullende dienstverlening

Een deel van het pand wordt gebruikt door de groepspraktijk voor Psychotherapie en Leefstijlgeneeskunde van GGZ IJssel-Berkel, waarnaast we aantrekkelijke mogelijkheden hebben voor huurders die een aanvulling zijn op onze dienstverlening. We denken hierbij aan een vrijgevestigde psychiater, leefstijlarts, (orthomoleculair) diëtist en/of fysiotherapiepraktijk, waarbij ook de mogelijkheid en ruimte bestaat om fysio-fitness te realiseren of zelfs een (gezonde) keuken waarin kookworkshops gegeven worden.

Belangstelling?

Neem gerust contact op om mogelijkheden te bespreken. Dit kan door een e-mail te sturen naar erikvanzalk@ggzijsselberkel.nl of via het telefoonnummer 06-83806183.

bottom of page